Hruškový pudink (Očista)

JpegHrušky 2ks ( podpora funkce ledvin, vláknina) Avokádo ( lze zaměnit za jablko) 1ks Agar Agar 1/2 tyčinky Kardamom špetka ( proti plynatosti, antivirový) Javorový sirup 1 lžíce (Vit.skupiny B, železo, vápník) Matcha Tea 1 lžička ( Vit. A,E,C, proteiny) Jablečný mošt 1/2 šálku ( pektin, vláknina, antioxidanty) Limetka, šťáva z 1/2(Vit.B,C, minerální látky) Chia 1 lžíce ( vápník,B12, antioxidanty,bez lepku) Sezam 1 lžíce (tvorba krve, karoten hořčík,zinek, vápník)

Hrušky a avokádo rozmixujeme s javorovým sirupem, šťávou z limetky a matchou. V hrnci svaříme Agar Agar ( nejprve namočený na 30minut ) v jablečným moštu cca 6-7minut. Smícháme dohromady, přidáme kardamom. Část oddělíme a nasypeme do ní sezam. Rozmixujeme dohladka. Plníme po částech do skleničky.

TIP!Chia semínka můžeme zamíchat do pudinku nebo je nasypat na dno skleničky a pudinkem zalít. Dětem můžeme přidat kakao či karob nebo tvaroh.

Podle Lucky Duhy.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky, Recepty a jeho autorem je Irena Šorfová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.