AMANBIR víkend květen 2016

VNITŘNÍ MÍR víkend s AMANBIREM a IRENOU SHANTI

ExterierKlášter Teplá

7.- 9. května 2016

Akademie vnitřního vědomí

Připojte se k nám k praxi Kundalini jógy a meditací na tomto krásném místě, abychom se spojili s vnitřní moudrostí a zdrojem štěstí. Víkend bude o poznávání sama sebe na úrovni fyzické a duchovní. Dozvíte se o tématech Smrt a síla našeho ducha, Západní a východní pojetí anatomie, a více o Energetickém nastavení jógových pozic.

Hotel klaster TeplaBudeme mít dvě jógové lekce denně, plus ranní a večerní meditace. Začneme v sobotu v 10h dopolední lekcí a skončíme v pondělí odpolední lekcí.

Ubytováni budeme v krásném Klášteře obklopeného parkem a proudící klidnou řekou. Cena hotel_pokoj3ubytování je 500 Kč na osobu ve dvojlůžkovém pokoji a obsahuje snídani. V Klášteře je restaurace, kde si můžete zakoupit oběd a večeři.

Cena za jógový program je 4.500 Kč za 3 dny, a 3.300 Kč za 2 dny.

klaster_1Rezervace: Irena Shanti, kundaliniprague@gmail.com, 777 015 700

Učení bude probíhat v angličtině s českým překladem, pokud bude třeba.

S sebou: jogamatku, pohodlné oblečení, meditační polštář, deku a nádobu na pití.

Těšíme se na vás!

AMANBIR SINGH  působí v New Yorku jako učitel kundalini jógy, IMG_3592 UPR intel opravastarověké linie jógy. Jeho semináře jsou známé dynamickým a praktickým přístupem a spojením jeho vřelosti, smyslem pro humor, a léty zkušeností. Amanbir pracuje též jako léčitel vzdělaný v mnoha oblastech. Studoval akupunkturu, východní medicínu, astrologii, bylinnou terapii, numerologii, a NADA terapii pro drogově závislé. Nyní učí v rámci mnoha mezinárodních seminářů v oblasti terapeutické jógy a tradiční orientální medicíny.

IRENA SHANTI KAUR studuje a praktikuje jógu více jak dvacet let, je certifikovanou lektorkou kundalini jógy a hormonální jógové terapie a také jogy smíchu. Své znalosti prohlubuje studiem Terapie kundalini jógou, energetického léčení a studiem léčby zvukovými vibracemi. Je zasvěcena do umění gongu a šamanského bubnu. K učení přistupuje s pokorou a radostí sdílet tuto technologii, která může být velkou oporou na naší cestě a napomoci žít život naplno. Vedle jógy se věnuje projektům v oblasti výtvarného umění, fotografie a designu. Žije v Praze.